• Zapojili sme sa do európskej výzvy mladým

• „Youth Climate Pact Challenge“

V novom školskom roku sme rozbehli nový krúžok, do ktorého sa prihlásilo 26 žiakov. Krúžok pracuje na návrhu a postavení prototypu Nezávislého Mikrodomu. Mikrodom bude získavať  elektrinu zo slnka a z tepla piecky, využívať dažďovú vodu, bude mať vertikálnu zelenú strechu, ekologické spracovanie odpadu a omnoho viac. S projektom sme sa zapojili do európskej výzvy mladým ku klimatickej dohode „Youth Climate Pact Challenge“.

So žiakmi sme natočili 90 sekundové predstavenie projektu a uverejnili na https://www.youtube.com/watch?v=y8AmgNHhrn8  Ak sa vám projekt a video páči, dajte nám na YouTube páčika. Posilní to naše šance na úspech. Ďakujeme.

• Nadpis

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nadpis

• Fotogaléria